Ugrás a tartalomra
Mozaik

Rólunk

A Celerus Consulting Kft 2005 óta nagyvállalatok stratégiai partnere vezetői tanácsadás, szervezetfejlesztés, tréning, coaching területen. Cégünk kiemelkedő szakértői csapattal, magas minőségben, élvonalbeli tudásra építve, innovatív megoldásokkal dolgozik, jellemzően hosszabb fejlesztési folyamatokban. Fő referenciáink: Aegon, Allianz, BAT, ELMŰ, Ericsson, IBM, Marso, Michelin, Pfizer, Porsche, Purator, Shell.

Munkatársaink

Leuko Ferenc

Leukó Ferenc - tanácsadó

Húsz éves tapasztalattal rendelkezik a szervezetfejlesztés területén. Az utóbbi években számos vezető nagyvállalattal dolgozott, mint az Aegon, BAT, Deutsche Telekom, Ericsson, IBM, Michelin, Pfizer, Porsche, Shell, Tyco, hazai és nemzetközi programokban. Munkája során 24 országból és 5 kontinensről érkező résztvevőkkel működött együtt. Executive  Coach  végzettséget  szerzett  az  USA-ban, a Columbia University-n, számos nemzetközi szakmai képzésen vett részt. Tanácsadóként, vezetői coachként és trénerként angolul és magyarul dolgozik Európában.

Csomos Peter

Csomós Péter – tanácsadó

Tizenöt év tréneri tapasztalattal rendelkező tanácsadó tréner. Közgazdászként a banki vállalati finanszírozás értékesítésében dolgozott sikeres értékesítőként (Raiffeisen Bank), majd trénerként a Seat márka képzési rendszerében átfogó értékesítésfejlesztési programokban dolgozott, ezt követően területi vezetőként (Porsche Hungaria) márka képviseletek értékesítéséért felelős vezetőként. Tíz évig belső trénerként a K&H Bank fiókhálózati és vezetői képzéseiben a belső igényeknek megfelelően felépített egyedi tréning programokat dolgozott ki és tartott meg több, mint ezer fő részére. Fő szakterületei az értékesítés, a pénzügyek, a kommunikáció, az együttműködés, a vezetés.

Lakosa Zita

Lakosa Zita – tanácsadó

Húsz év HR generalista és HR specialista tapasztalattal rendelkező szakértő, HR generalistaként dolgozott az Aegon, az ABN-AMRO, a BAT, a Hauni magyarországi vállalatainál. Kiemelt szakterületei: toborzás, kiválasztás, karrier tervezés, teljesítmény menedzsment, fejlesztés, Employer Branding. A tanácsadói szektorban is több éves tapasztalattal rendelkezik, munkaerőközvetítés, munkaerőkölcsönzés, kiválasztás, képzés és fejlesztés területen.

Nemzetközi szakértőink

James Frawley

James Frawley – coach, tréner, tanácsadó, New York, USA

Tizenöt éven át dolgozott a Wall Street-en értékesítés és értékesítés támogatás, kommunikációs területeken, ebből 5 évet a TPG Telemanagement globális telesales tanácsadó cég trénereként. Jelenleg tanácsadóként dolgozik New Yorkban. Értékesítési fejlesztési programokat tervezett számos vezető pénzügyi cég részére, mint a Mastercard, UBS, TD Ameritrade, BNY Mellon, JP Morgan Chase, Merrill Lynch, Santander, Wells Fargo, AIG, New York Life, Prudential. Sikeres értékesítés fejlesztési programokat vezetett világszerte, pl. az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Indiában, Fülöp-Szigeteken, Egyesült Királyságban, Svájcban. A Wall Street szakértőjeként a legújabb trendek és vezető értékesítési módszerek alkalmazásában jártas tanácsadó, sales és upsell szakértő.

Esther Goette

Esther Goette – coach, tréner, tanácsadó, Genf, Svájc

Tizenöt éven át nagyvállalati vezetőként dolgozott Hamburgban, New Yorkban és Genfben. Termék menedzsment és marketing területen szerzett átfogó tapasztalatokat, globális marketing igazgató volt a Colgate-Palmolive-nél és a Novartis-nál. 2012 óta vezetői coach, tréner, tanácsadóként dolgozik elsősorban nemzetközi vezető fejlesztési és coaching projektekben, Fortune 100 vállalatokkal, németül és angolul. Közgazdász végzettségét Hamburgban szerezte, és számos nemzetközi szakmai továbbképzést végzett el. Az ICF svájci tagozatának elnöke, a Genfi Coach Szövetség egyik alapítója, PCC és CPCC, valamint Hogan, FIRO-B, MBTI, Task Cycle akkreditált szakértő.

Amanda Parker

Amanda Parker – coach, tréner, tanácsadó, Berlin, Németország

A non-profit szektorban a WWF-el szerzett vezetői és szervezetfejlesztői tapasztalatot, az USA-ban, Dél-Amerikában és Európában. A versenyszférában a tréning és oktatási programok tervezéséért és globális üzletfejlesztésért felelős igazgatóként dolgozott a MayCoach&Co globális tanácsadó cégnél Berliben. A hagyományos tréningek mellett, virtuális képzések kialakításában is jártas szakértő. Jelenleg Berlinben él és coachként, szakértőként dolgozik angolul és spanyolul.